С хижите Ситняково и Саръгьол не може да се случи

...
С хижите Ситняково и Саръгьол не може да се случи
Коментари Харесай

Илиан Тодоров: Симеон да не се притеснява, забранил съм продажбата на държавни имоти

" С хижите " Ситняково " и " Саръгьол " не може да се случи това, което стана с " Царските конюшни ". Още с встъпването си в служба съм издал Заповед №ОА-138/08.06.2017 година, с която изрично не разрешавам продажбата на държавни парцели ". Така регионалният шеф на Софийска област Илиан Тодоров разяснява опасенията на Симеон Сакскобургготски, изразени в телевизионно изявление, че хижите " Ситняково " и " Саръгьол ", които се намират на територията на Софийска област, ще последват ориста на " Царските конюшни ".

Тодоров акцентира, че за него продажбата на държавни парцели е изцяло неприемлива, по тази причина в мандата му няма да бъде продаден нито един държавен парцел, намиращ се на територията на региона.

Припомняме, че Илиан Тодоров забрани продажбата на държавни парцели, като това беше една от първите заповеди, които издаде след встъпването си в служба.

 Сакскобургготски: Предполагам, че парцелите ми ще последват ориста на Царските конюшни Виж още Сакскобургготски : Предполагам, че парцелите ми ще последват ориста на Царските конюшни
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР