С групово отброяване от 1 до 12, аплодисменти и празнични

...
С групово отброяване от 1 до 12, аплодисменти и празнични
Коментари Харесай

Девня изпрати своите абитуриенти с бурни овации

С групово отброяване от 1 до 12, овации и празнични възгласи девненското СУ „ Васил Левски “ изпрати своите зрелостници измежду шпалир от възпитаници, учители и родители.

На тържествената гала в школския двор участваха кметът на Община Девня Свилен Шитов, неговият заместител Донка Йорданова, представители на учебното настоятелство и Обществения съвет на СУ „ Васил Левски “, на индустриалните колоси и други



Четирима от общо 19-те зрелостници от профилираната паралелка по рекламна графика приключват междинното си обучение с отличен триумф, като двама от тях – Лилия Узунова и Денислав Ангелов, са цялостни отличници. Вместо обичаен абитуриентски бал в роден курортен комплекс младежите и тяхната класна са решили да отидат на 3-дневна екскурзия в Гърция.  



„ Предстои ви първият житейски звънец. Оттук нататък вие ще си бъдете шефове и класни ръководители “, обърна се към зрелостниците кметът Свилен Шитов, който им пожела триумф на идните матури. 



Градоуправникът благодари на младежите за това, че са избрали да се изучат в Девня и изрази убеденост, че броят на зрелостниците оттук насетне ще нараства с всяка минала година.





„ Притежавате две съществени преимущества – младостта и знанията. Използвайте ги самоуверено “, посъветва зрелостниците кметът и отрупа с цветя тях и класната им ръководителка Миглена Цветанова. 



На собствен ред младежите подариха на учебното заведение Тълковен речник на българския литературен език и раздадоха грамоти на обичаните си учители и на своята класна.  



Изпращането на зрелостниците бе придружено от богата празнична стратегия, в която се включиха дребни и огромни възпитаници от СУ „ Васил Левски “. Директорът на учебното заведение Георги Петков пожела на младежите да вървят самоуверено напред в живота и да покоряват личните си върхове. 





 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР