С група от 23 футболисти ЦСКА пое за Дъблин. По

...
С група от 23 футболисти ЦСКА пое за Дъблин. По
Коментари Харесай

ЦСКА пое за Дъблин

С група от 23 футболисти ЦСКА пое за Дъблин.

По традиция в чартъра за ирландската столица се качиха и някои от легендите на клуба отпред с Петър Жеков и Георги Велинов. Наставникът Саша Илич още веднъж изрази оптимизъм за сполучлив излаз на конфликта със Сейнт Патрикс.

Довечера в 19:30 чaса локално време, армейците ще създадат своята публична подготовка на “Tallaght Stadium ”.

Преди това Саша Илич ще даде конференция пред ирландските и родните медии.

Изпълнителният шеф на ЦСКА Филип Филипов даде мнение на Терминал 2 на летището преди заминаването на тима за Ирландия.

Ръководителят разгласи, че има вяра в отстраняването на ирландците и добави:

„Настроението е за победа. Футболистите са готови добре. Имаме добър капацитет. Ще създадем всичко допустимо да отстраним тима от Ирландия. Треньорите могат да кажат за първия мач. Моята позиция е, че не успяхме да влезем добре в мача и не успяхме да отговорим на накъсаната им игра. Трудно беше.

Върху ЦСКА постоянно има напрежение и който играе в този тим, би трябвало да се оправи. Техният капацитет е огромен и би трябвало да се оправят.

Според мен проблемите са от това, че пристигнаха нови играчи и занапред се сработват. Треньорът е този, който ще каже дали му трябват още нови. Бамба е болен, други проблеми няма. Сезонът занапред стартира, с един мач не свършва нищо. Непретенциозни противници няма, всички тимове се развиват. Стават съществени изненади и в Европа“, съобщи Филип Филипов на летище „София“.

Група за мача в Ирландия: Густаво Бусато, Димитър Евтимов, Алекс Божев, Иван Турицов, Асен Дончев, Менно Кох, Юрген Матай, Енес Махмутович, Християн Петров, Брадли де Нойер, Галин Минков, Амос Юга, Жеферсон Телес, Тибо Вион, Йоан Бауренски, Станислав Шопов, Джонатан Линдсет, Лазар Туфегджич, Георги Йомов, Маурисио Гарсес, Браян Морено, Дюкенс Назон, Калоян Кръстев.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР