С група от 113 състезатели заминава в сряда за Будапеща

...
С група от 113 състезатели заминава в сряда за Будапеща
Коментари Харесай

България с огромна делегация на СК по кикбокс

С група от 113 състезатели отпътува в сряда за Будапеща националният тим на България по кикбокс, който от четвъртък до неделя ще взе участие най-престижната Световна купа за тази година от календара на Международната федерация (ВАКО). Българските състезатели ще вземат участие в общо 199 теглови категории във всички стилове.
 Нашето момиче Кристина Николова сграбчи Световната купа по кикбокс
Нашето момиче Кристина Николова сграбчи Световната купа по кикбокс

Българката опустоши звездната туркиня Туран Дугу

В конкуренцията на 2001 кикбоксьори от 43 страни България ще се опита да отбрани второто си място в комплексното класиране от предходната година.

В надпреварата присъединяване ще вземат съвсем всички български национали при мъжете, дамите и юношите и девойките старша възраст. Носителят на Световната купа от Истанбул при мъжете в жанр К1 Али Юзеир още веднъж излиза на кръга след сполучливото си предствяне в Турция и извоювания професионален мач на " Pro Fight 22 " във Варна. Мариян Петков влиза при мъжете и ще се бори за златото, откакто залужи място в националния тим. Виктор Грозданов, както и многократните международни и европейски шампионки Анелия Тодорова и Христина Андонова, също са част от делегацията в Будапеща.

Очаква се извънредно оспорвано съревнование, което ще бъде последна инспекция за националите преди присъединяване им на европейското състезание за кадети през месец август в Истанбул, Турция и международното за мъже и дами през месец ноември в Албуфейра, Португалия.

Световната купа в Унгария е един от най-елитните и най-стари интернационалните шампионати част от Световните серии на WAKO с голямо значение за ранглистата на състезателите.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР