С грандиозно шоу стартира петият сезон на най-хитовото музикално риалити

...
С грандиозно шоу стартира петият сезон на най-хитовото музикално риалити
Коментари Харесай

Гласът на България започна с уникални таланти

С грандиозно шоу започва петият сезон на най-хитовото музикално риалити Гласът на България по bTV. На сцената пред Графа, Иван Лечев, Камелия и Поли Генова се появиха невероятни гении и незабавно провокираха война сред треньорите, които правеха всичко допустимо, с цел да ги привлекат в тимовете си.

Фолк певицата Камелия даде поръчка да завоюва най-хубавите гении, и го потвърди още с първия претендент - Никола Чочев. Певецът към този момент си завоюва прозвището „ новият Васил Найденов “, откакто извърши на кастингите на мрачно песента му 7 пъти.

„ Искам да те последвам “ беше едно от признанията, с които Камелия очевидно съумя да го убеди, че точно тя би трябвало да бъде неговият избор за треньор. 23-годишната Оливия Николова пък не скри вълнението си, откакто и четиримата ментори се обърнаха, с цел да я изискат в тимовете си, до момента в който тя изпълняваше парчето на Дара Недей.

„ Сърцето ми ще изскочи “, едвам съумя да промълви момичето, с което подтикна Камелия да отиде на сцената при нея и да я прегърне, написа БЛИЦ. За наслада на Графа младата изпълнителка реши, че желае да се състезава точно в неговия тим.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР