С грандиозно шоу и уникални музикални изпълнения стартира снощи петият

...
С грандиозно шоу и уникални музикални изпълнения стартира снощи петият
Коментари Харесай

Над 1 200 000 зрители проследиха старта на Гласът на България5

С грандиозно шоу и неповторими музикални осъществявания започва нощес петият сезон на „ Гласът на България “ по bTV. Още първото осъществяване на сцената провокира разногласия сред треньорите в състав Графа, Поли Генова, Камелия и Иван Лечев, които направиха невъзможното, с цел да привлекат Никола Чочев в тима си. Той откри сезона с въздействащо осъществяване на песента на Васил Найденов „ Седем пъти “.  

По данни на ГАРБ над 1 200 000 фенове са наблюдавали българското издание на най-обичания международен музикален формат, което му отрежда място на безапелационен водач в българския ефир в този времеви период. Пикът на зрителския интерес в неделя вечер е бил малко преди 21 ч., когато над 1 350 000 са следили старта на новия сезон. Шоуто е безспорен любимец измежду 49% от всички на възраст сред 18 и 34 година и близо 45% от феновете сред 18 и 49 години, сочат още данните на пийпълметричната организация.

 



Още с първия си епизод, петият сезон на „ Гласът на България “ по bTV даде поръчка да се трансформира във феномен, откакто на сцената се изявиха неповторими музикални гении.

23-годишната Оливия Николова, за която това е втори опит в най-успешното музикално риалити, изненада и впечатли треньорите с авторска интерпретация на парчето на Дара „ Недей “. След спонтанния „ контракт “, който Графа й предложи още на кастингите на мрачно, младата изпълнителка реши, че желае да се състезава точно в неговия тим.

Със мощен прочувствен заряд в осъществяване на парчето Skin на Rag`n`Bone Man, надареният Рафаел Пашамов си обезпечи място напред в конкуренцията в тима на Иван Лечев. Той показа, че не е виждал майка си, която живее в Москва, от пет години Певецът не съумя и да сдържи сълзите си, откакто екипът на „ Гласът на България “ го изненада с видео обръщение от майка му, която му засвидетелства поддръжката и обичта си.

За първи път на сцената на музикално шоу номер 1 се появи и трио. Само за секунди девойките от „ Тринити “ съумяха да накарат треньорите да натиснат алените бутони пред себе си. Тe избраха да се доверят на Иван Лечев, който решително им заяви, че ги вижда на финала на шоуто.

Грандиозен свършек на първи епизод на „ Гласът на България “ сложи рускинята Анастасия Белявская с автентично осъществяване на именития шлагер на Queen – „ I want to Break Free “. „ Ти си чудовищно добра “, прочувствено съобщи Камелия, а Поли Генова беше безапелационна - Анастасия може да бъде тазгодишният победител в „ Гласът на България “.

Петият сезон на „ Гласът на България “ ще се излъчва всяка неделя от 20.00 ч. по bTV.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР