С Гран При на Бахрейн този уикенд стартира дългоочакваният сезон

...
С Гран При на Бахрейн този уикенд стартира дългоочакваният сезон
Коментари Харесай

Sportal Motorsport: Какво да очакваме от сезон 2023 във Формула 1?

С Гран При на Бахрейн този уикенд започва дълго чаканият сезон 2023 във Формула 1. Въпросите тази година преди началото на акцията са доста и все забавни и не всички са свързани с представянето на Макс Верстапен и Ред Бул.

Водещите на Sportal Motorsport Георги Иванов и Евгени Въков разискват част от тези въпроси, както и вероятните отговори, свързани с това какво ще е разпределението на силите през новия сезон и кои ще са отборите, които ще гледаме в челото на класирането.

А представянето при започване на сезона е директно обвързвано с това, което видяхме на тестванията на “Сахир ”. Повече или по-малко Ред Бул, Ферари и Мерцедес се показаха съгласно упованията, само че огромната изненада, освен това приятна се оказаха Астън Мартин и Фернандо Алонсо. Ние несъмнено сме разчувствани от вероятността Алонсо най-сетне още веднъж да има автомобил, с който да се бори в челото на колоната.

Друг доста значим въпрос - ще успее ли Ферари да настигне Ред Бул, както и дали проблемите на италианците от предходната година са решение. Също по този начин, какъв брой огромна крачка напред в развиването на колата си са създали в Ред Бул? Въпросите са доста, отговорите стартират да идват този уикенд.

И най-после, само че не по значимост - този уикенд българският водач Никола Цолов ще дебютира във Формула 3. След шампионския сезон в испанската Формула 4 и мощното показване на тестванията ще е забавно да забележим по какъв начин ще се оправи Българския лъв в този толкоз мощен и оспорван шампионат.

Приятно гледане!

Снимки: Gettyimages | Снимки: Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР