С голямо закъснение от ръководството на гимназия „Христо Ботев“ във

...
С голямо закъснение от ръководството на гимназия „Христо Ботев“ във
Коментари Харесай

СУ „Христо Ботев“ призна за починалата ученичка във Враца, ето последните мигове на детето

С огромно забавяне от управлението на гимназия „ Христо Ботев “ във Враца публично признаха за умрялата ученичка от 7-ми клас. Три часа родители и близки звъняха като луди на децата в даскалото, без да могат да се свържат с тях. Причината бе, че преподавателите събрали всички мобилни телефони на учениците, с цел да не се разчуе за гибелта на детето.
Едва 3 часа по-късно от СУ „ Христо Ботев “ пуснаха известие до врачанските медии, в което потвърдиха трагичния случай. В него от управлението молят за нравственос и схващане към запазване психическото и физическо положение на децата и учителите, като не ги тормозят с въпроси.
Междувременно организация BulNews към този момент беше разгласила материал за гибелта на 12-годишното момиче и родителите научиха за станалото.
По неофициална информация, детето е стъпало да си купи дюнер, оставило го е на чина и паднало по очи. Веднага е извикана фелдшерката, която открила, че сърцето е спряло. Незабавно бил подаден сигнал на тел. 112 и в учебното заведение стремително дошъл екип на незабавното във Враца, който заварил детето извънредно неясно и без пулс. Започнала реанимация, която траяла към 50 минути. Междувременно дошъл втори екип медици, които се присъединили в битката за живота на момичето. За страдание то не могло да бъде избавено.
Кметът на Враца Калин Каменов разгласява съболезнователен адрес към околните на умрялата ученичка, като помоли медиите да уважат скръбта на хората и шокът у възпитаници и учители.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР