С голям спектакъл на открито се състоя конкурсът за избор

...
С голям спектакъл на открито се състоя конкурсът за избор
Коментари Харесай

Изгря новата Девойка Кюстендилска пролет

С огромен театър навън се състоя състезанието за избор на " Девойка Кюстендилска пролет 2018 ". Победителката в тазгодишния конкурс е Милица Стойчева под номер 2, а нейни подгласнички са – номер 12 – Ивана Митрева и номер 6 – Виктория Стоичкова.
" Девойка на публиката " е момиче номер 10 – Савина Димитрова, която е определена посредством SMS гласоподаване, траяло и по време на състезанието.
Победителката в " Девойка Кюстендилска пролет 2018 " получава парична премия от 1500 лева, а двете ѝ подгласнички и " Девойка на публиката " по 850 лева Всички участнички получават подарък от Община Кюстендил - формалните тоалети и обувките, с които вземат участие в спектакъла, както и първокласни албуми със фотоси.
Водещи на програмата бяха актьорите Диана Любенова и Станимир Гъмов. Участие взеха известните реализатори Тита, Стивън Ачикор, както и любимецът на всички – Дичо.
Тържествата по случай празника " Кюстендилска пролет " ще продължат на 21 март от 11:00 часа на площад " Велбъжд ", където ще бъде отслужен молебен за здравето на кюстендилци и обред по предаването на знаците на града. В празничната стратегия ще вземат присъединяване квартет " Белканто " и отбор " Чинари ".
За втора година в местността " Хисарлъка " от 13:00 часа ще започва програмата на новоизградената сцена, част от късноантичната и средновековна цитадела с присъединяване на квартет " Белканто ".
Малко по-късно от 14:30 часа на сцена " Хисарлъка” ще се изявят танцови сформира от Община Кюстендил.
С юбилеен концерт на рок група „ Фактор " ще завършат тържествата във връзка избирането на " Девойка Кюстендилска пролет " 2018 и формалния празник на града.
На 21 март от 19:00 часа на площад " Велбъжд ", всички почитатели на рок музиката ще имат опцията да чуят онлайн обичаните на генерации българи песни, изпълнявани от групата.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР