С голове на Оливие Жиру и Килиан Мбапе Франция се

...
С голове на Оливие Жиру и Килиан Мбапе Франция се
Коментари Харесай

Жиру и Мбапе изхвърлиха Полша от Мондиал 2022

С голове на Оливие Жиру и Килиан Мбапе Франция се класира за. Световният първенец се оправи с лекост с Полша и завоюва с 3:1. Следващият противник на петлите ще е някой всред Англия и Сегенал.

Полша игра доста по-смело в сравнение с против Аржентина и имаше превъзходен троен късмет да поведе в края на първата част. Лорис и две изчиствания от голлинията обаче попречиха на поляците да вкарат. Две минути по-късно Жиру вкара за 1:0.. Жиру към този момент има 52 гола – един повече от Тиери Анри.

През второто полувреме се развихри Килиан Мбапе. Той вкара за 2:0 четвърт час преди края, с цел да постави точка на разногласието. В добавеното време 23-годишният нападател се разписа още един път. Така Мбапе към този момент има 9 гола на международни финали.

В шестата минута на добавеното време ВАР се намеси, с цел да даде дузпа на Полша за игра с ръка на Упамекано. При първото осъществяване на Левандовски Лорис избави, само че беше напуснал голлинията си. Левандовски смени топката за повторението и вкара за 3:1 с последния удар в мача.

MAKE IT 9️⃣!

— FIFA World Cup (@FIFAWorldCup)
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР