С големи обрати започна новата година за Мариана Векилска. След

...
С големи обрати започна новата година за Мариана Векилска. След
Коментари Харесай

Ето заради кого Векилска заминава в Брюксел

С огромни обрати стартира новата година за Мариана Векилска. След като случайно се отдръпна от сладкия си пост на водеща на „ Тази събота “ и „ Тази неделя “ и реши да гони кариера в Брюксел, дългогодишната телевизионерка се хвали и с нова обич, документираха фотографите на вестник „ Ретро “.


Векислка, която от 2 години и половина е разведена със Симеон Колев, на който изневери с Калин Врачански, явно е скъсала с артиста и към този момент е в обятията на различен мъж. Новият сътрудник на водещата не е прочут в светските среди, само че пък към този момент е познато лице за някогашните й сътрудници в Би Ти Ви.

Човек на Хекимян е новата Векилска



Векилска напусна бТВ новогодишно

„ В последните дни от стажа й тук непрестанно го водеше в студиото. След това си тръгваха двамата ръка за ръка “, доверяват нейни сътрудници от медията. Новият любим на Мариана бил с няколко години по-млад от нея. Едрият господин можел да мине и за защита на тв звездата, само че близостта им издавала напълно други и доста по-лични връзки.

Иначе дискретната Векилска, която сполучливо прикриваше аферата си с Врачански в продължение на месеци, този път явно е хлътнала до уши, щом си разрешава да се допира и прегръща с мускулестия юначага не по тихите улички в столицата, а пред НДК.

Мариана обаче очевидно се е състарила, заформила е двойна брадичка и е върнала част от килограмите, които стопи наскоро с извънредно изтощителна диета.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР