С гол в последните секунди на Килиан Мбапе ПСЖ успя

...
С гол в последните секунди на Килиан Мбапе ПСЖ успя
Коментари Харесай

С гол в последната минута ПСЖ пречупи Реал Мадрид

С гол в последните секунди на Килиан Мбапе ПСЖ съумя да победи Реал Мадрид с 1:0 в дербито от осминафиналите в Шампионската лига. Двубоят, който откри елиминациите в шампионата се игра на високи обороти и в огромна степен мина под диктовката на домакините.

На своя Парк де Пренс футболистите на Маурисио Почетино сътвориха повече от дузина шансове пред вратата на Реал, само че все пак бяха на път да завършат без попадение. ПСЖ сподели разнообразна игра и непрекъснато притискаше гостите, само че не успяваше да вкара.

Най-чистият късмет беше за Лионел Меси, който пропусна дузпа в 61-ата минута. Ударът от бялата точка на аржентинеца беше избавен от Тибо Куртоа. Това не разреши на Меси да вкара първия си гол против Реал от 2018 година Освен това за пръв път в кариерата си Меси не съумя да означи дузпа против белите.

Когато всичко отиваше към нулево тъждество Мбапе размина двама бранители в бяло и с удар по диагонала донесе триумфа на своя отбор.

Реал не насочи нито един прецизен удар за 90 минути и действаше внимателно.

В другата среща от програмата Манчестър Сити разгроми Спортинг Лисабон с 5:0 като посетител. Отборът на Хосеп Гуардиола си обезпечи присъединяване в четвъртфиналите още преди реванша, като не даде никакви шансове на лъвовете.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР