С гол на Кристиано Роналдо Ювентус се превърна в тотален

...
С гол на Кристиано Роналдо Ювентус се превърна в тотален
Коментари Харесай

Роналдо донесе първи трофей на "Ювентус"

С гол на Кристиано Роналдо " Ювентус " се трансформира в цялостен хегемон в Италия. Шампионите победиха с 1:0 " Милан " в мача за Суперкупата на страната, игран в Саудитска Арабия. Португалецът означи единственото попадение в 61-ата минута и по този начин завоюва първи трофей с " бианконерите ", които към този момент преобладават на Апенините по всички индикатори.

Торинският гранд завоюва осми рекорден трофей в конкуренцията, като изпревари точно " росонерите ", които останаха със седем. Старата госпожа към този момент е рекордьор по трофеи - 34, рекордьор по Купи на Италия - 13, както и рекордьор по Суперкупи - 8. Това пък е втори требъл на Апенините за Алегри, който взе трите трофея с " Ювентус " и през 2015 година.

Срещата се игра в Саудитска Арабия на препълнения стадион " Крал Абдула Спортс Сити " в Джеда. " Червено-черните " удариха греда в 48-ата минута, когато шансът обърна тил на Патрик Кутроне, а Франк Кесие получи червен картон след намесата на ВАР в 74-ата минута, което се оказа решаващо. Две попадения на Матюиди в 34-ата и Дибала в 68-ата минути пък бяха анулирани поради засади.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР