С гол на Федерико Бернардески в 31-ата минута Италия победи

...
С гол на Федерико Бернардески в 31-ата минута Италия победи
Коментари Харесай

Италия тресна Германия за място в топ 4 на европейското за младежи

С гол на Федерико Бернардески в 31-ата минута Италия победи Германия с 1:0 в финален мач от група " С " на европейското състезание по футбол за младежи до 21 години, което се организира в Полша.

Успехът донесе първото място на " Скуадрата " в групата с 6 точки, като толкоз има и отборът на Германия, който остана втори в подреждането. Бундестимът обаче също се класира за полуфиналите на шампионата като най-хубав втори тим от трите групи за сметка на Словакия и Португалия.

Срещата в Краков сред Италия и Германия се разви изцяло по усета на играчите на Луиджи ди Биаджо, които не разрешиха на противника си да насочи нито един прецизен удар към вратата на Джанлуиджи Донарума.

В същото време Бернардески съумя да се възползва от доста груба неточност в отбраната на Бундестима при изнасянето на топката и останал очи в очи с вратаря на " Кайзерслаутерн " Юлиян Полешек нямаше проблеми да вкара.

Очертават се мегасблъсъци на полуфиналите на европейското състезание. Англия ще се изправи против Германия, а Испания против Италия.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР