С гол на Бруно Фернандеш Манчестър Юнайтед победи с 1:0

...
С гол на Бруно Фернандеш Манчестър Юнайтед победи с 1:0
Коментари Харесай

Юнайтед би Фулъм с гол в 91-ата минута

С гол на Бруно Фернандеш Манчестър Юнайтед победи с 1:0 в първия мач от 11-ия кръг на Висшата лига. Попадението на португалеца падна в първата минута на добавеното време на срещата. То постави завършек на серията на алените дяволи от две следващи загуби. Седемте последни победи на отбора във Висшата лига обаче са.

Двубоят на „ Крейвън Котидж “ стартира с гол за гостите, който обаче беше анулиран от Върховен административен съд поради засада. И то на Хари Магуайър, който не влияеше на играта. До края на първото полувреме Фулъм бе малко по-активният тим на терена, само че нямаше чисти положения за гол.

Домакините обаче натиснаха след паузата и единствено блестящите спасявания на Андре Онана резервираха нулевото равенството. В 83-тата минута Юнайтед беше покрай гол. Ножичният удар на Антони Марсиал обаче мина на сантиметри от страничната греда.

Така се стигна до последните секунди на постоянното време. Факундо Пелистри проби по десния фланг и загуби надзор над топката, само че на два пъти бранители на Фулъм я изчистваха в тялото му. Така тя се озова във Фернандеш, който с един финт отстрани трима бранители и с удар от границата на наказателното поле прониза Бернд Лено за 0:1.

С успеха Манчестър Юнайтед събра 18 точки и се върна на шесто място в класирането, на осем точки за водача Тотнъм. Фулъм е на 14-о място с 12 точки.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР