С годините Семейство Симпсън се превърна в един от най-обичаните

...
С годините Семейство Симпсън се превърна в един от най-обичаните
Коментари Харесай

Задава ли се краят на Семейство Симпсън

С годините " Семейство Симпсън " се трансформира в един от най-обичаните анимационни сериали. Стартът му бе даден през 1989 година и доста бързо се намести в сърцата на дребни и огромни.
 Предсказа ли
Предсказа ли " Семейство Симпсън " финала на Мондиал 2018

Коя нация е по-велика на терена

Няма по какъв начин да подминем и предсказанията, които сериалът направи през годините - като стартираме с избирането на Доналд Тръмп за президент и стигнем до договорката сред Disney и Fox. В края на предходната година потегли 30-ият сезон на " Семейство Симпсън ", който би трябвало да приключи към средата на тази.

Публикация, споделена от The Simpsons (@thesimpsons) на Дек 1, 2018 в 9:31 PST

Без да се замисляме, ще кажем, че желаеме още сезони, само че това е малко под въпрос - тъкмо поради гореспоменатата договорка сред Disney и Fox. Очаква се през март тя да бъде изцяло финализирана, което е добра вест за почитателите на супергероите, тъй като по този метод Дедпул и героите от X-Men ще попаднат в ръцете на Marvel и Кевин Фейдж.

Но да не се разсейваме. След договорката е изцяло допустимо Disney да решат, че не желаят повече да гледат за премеждията на Хоумър и фамилията му и да прекратят сериала.

Публикация, споделена от The Simpsons (@thesimpsons) на Яну 1, 2019 в 9:57 PST

Според Variety, такава заплаха няма, тъй като от студиото са изявили предпочитание " Семейство Симпсън " да бъде възобновен с цели два нови сезона.

" Семейство Симпсън " с ново знамение

Анимационният сериал още веднъж предсказа бъдещето

С над 660 епизода анимационният сериал е записал името си в историята на малкия екран, а ние се надяваме, че слуховете ще се окажат правилни и " Смейство Симпсън " ще продължи да се излъчва.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР