С годините и многото си успешни роли Дензъл Уошингтън успя

...
С годините и многото си успешни роли Дензъл Уошингтън успя
Коментари Харесай

Дензъл Уошингтън не е знаел, че синът му ще става актьор

С годините и многото си сполучливи функции Дензъл Уошингтън съумя да си построи име и освен да пробие в Холивуд, само че и да се трансформира в един от уважаваните артисти.
 Тайсън Фюри, Дензъл Уошингтън и филмът за живота на боксьора
Какво желае Циганския крал от Дензъл Уошингтън

Може доста да му се желае, само че дали е допустимо

И по пътя на логичност би следвало, че е блъснал едно на рамо на сина си - Джон Дейвид Уошингтън , с цел да го вкара в Холивуд. Ако беше българин може би, само че този случай не е подобен.

Пред Esquire Джон Дейвид Уошингтън споделя, че никой, с изключение на майка му, не е знаел, че желае да се откаже от футболната си кариера и да става артист.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Ballers (@ballershbo) на Авг 31, 2019 в 9:13 PDT

Казва на татко си, че към този момент са сътрудници по специалност, когато схваща, че получава и първата си роля - тази на Рики Джарет в " Играчи ".

И когато Дензъл Уошингтън е схванал, безусловно не е могъл да повярва, че първата му роля е в сериал на HBO, в който звездата е Дуейн Джонсън, написа Yahoo Entertainment. Но откакто се е уверил, че е истина, го е посъветвал да вложи време и старания в това да научи някои неща за специалността.
 Tenet, Кристофър Нолан, Джон Дейвид Уошингтън, Робърт Патисън и цялостен филмов откъс на кино лентата
Кой ще предотвратява Трета международна война

Пълен филмов откъс на Tenet на Кристофър Нолан

Кариерата на Джон Дейвид Уошингтън може и да стартира с комедия, само че идващия месец би трябвало да го забележим в дълго чакания шпионски филм Tenet на Кристофър Нолан, където влиза в основната роля.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР