С гневeн пост във фейсбук излезе проф. Огнян Минчев по

...
С гневeн пост във фейсбук излезе проф. Огнян Минчев по
Коментари Харесай

Огнян Минчев: Това е достатъчно основание да не гласувате за този човек

С гневeн пост във фейсбук излезе проф. Огнян Минчев във връзка политическото мото, с което Явор Божанков влиза в изборите, представяйки ги не като състезание на хрумвания, а като борба сред злото и положителното. 

“В последна сметка  на тези избори става дума единствено за едно: за ултимативната борба сред положителното и златото ”, написа на избирателен афиш с логото на Политическа партия и с лика на Явор Божанков.

 

" Това е задоволително съображение да не гласувате за този човек. Защото той явно е положителното. А в случай че вие сте решили да гласувате за някого другиго - очевидно сте злобен човек. Не ви ли е позор! ", написа Огнян Минчев.

 

Припомняме, че в 48-ото Народно събрание Явор Божанков прекрачи позицията на левицата като гласоподава за изпращане на оръжия за Украйна и по тази причина бе изключен от ПГ на Българска социалистическа партия. След като претърпя близо месец както “независим народен представител ”, до неотдавна клелият се в концепциите на Българска социалистическа партия, се прегърна с Кирил Петков и естествено “извоюва ” мястото си в листите на “Продължаваме смяната ”.

 

Постът на Огнян Минчев събира доста мнения, някои от които публикуваме:

 



Божанков до през вчерашния ден се търкаляше в краката на Нинова..
Едва го пробута с гражданска квота.Днес се разсъни добър?А на следващия ден допускам,че ще прескочи и тази коалиция.Смел левент!

- Тъжна история на ветропоказателя

- Изборите до дупка в действителност ни закараха до дъното на дупката...

- Същият човек е с политически генезис изконното зло за България - антибългарската партия с терористично минало

- Тоя облик по български език и литература е бягал и от междучасията… ”ултимативна ” борба..що за недомислица, но че неначетеност. А след това след тая ми ти борба какво следва..лагери, национален съд, интерниране…какви ли не радостни благоприятни условия за тия злите…

- Това с положителното и злото почва да наподобява на долнокачествен комикс. Чак се чудя това ли считат, че е равнището на гласоподавателите им! Поне на мен ми е обидно...

 

 

 Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !      
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР