С гневен пост към Иван Костов излезе във Фейсбук бившият

...
С гневен пост към Иван Костов излезе във Фейсбук бившият
Коментари Харесай

Бонев към Костов: А помниш ли как ситнеше след Ахмед

С ядосан пост към Иван Костов излезе във Facebook някогашният вътрешен министър Богомил Бонев. Той разяснява вчерашното изявление на Костов по Дарик радио, в което той си задава въпроса: " Не разбирам за какво жителите избират джипката и обединението с Доган ".

Ето какво написа Бонев:

" Ще си отговориш, когато си отговориш на въпроса, за какво се разделихме по искане на Доган. Поне пред мен по този начин се оправда. Доган ми желал оставката. Не съм бил намерил разговор с него. И след това отиде на среща с него в Ритора. Ритора към този момент беше благосъстоятелност на, знаеш на кого. Вестник „ Сега “ още пази публикацията, само че са изтрили фотографията, по какъв начин ситниш след Ахмед. Прегърбен. По стълбите на Ритора.

И като обясниш по какъв начин със Славчо Христов придобихте банката и по какъв начин я подарихте на Цветелина.

За КТБ да те питат прокурорите ".

Епицентър.бг напомня:

Бонев засяга първата среща сред управлението на Съюз на демократичните сили и на Движение за права и свободи през 1999 година в Пловдив в " Ритора " - вилата на Живков, когато те се пробваха да преодолеят натрупалата се през годините " рецесия на доверието " и подписаха на Харта на единодушието. Тогава Костов и Доган стигнаха до извода, че е нужен взаимен прочит на десетгодишните лъкатушещи връзки сред двете организации.

" Трябва да затворим тази страница, само че преди този момент би трябвало да се види тяхната версия и нашата версия ", сподели Доган. " Движение за права и свободи има интерес да се знае за какво падна държавното управление на Филип Димитров ", добави той.

10-те от НИС бяха алегорични домакини на 16-те от ЦОБ. Сините се придвижиха на двойки до Пловдив. Йордан Соколов пристигна с Димитър Абаджиев, Никола Николов - с доктор Михаил Михайлов, а Екатерина Михайлова с Йордан Цонев. Доган строи цялото си управление в София и с автопоход дойде под тепетата.

" Споделянето на отговорността за ръководството - това е хоризонтът, към който се стремим ", изясни след срещата Иван Костов. " Мнооого крачки би трябвало да създадем, с цел да стигнем до общо ръководство. Не може да приказваме за възобновяване на ОДС в този момент ", отвърна Доган. Съюз на демократичните сили и Движение за права и свободи няма да се явят в коалиция на парламентарните избори следващата година, задачата на почналите съвещания е единствено следизборно съдействие, обясниха от двете партии.
Костов изиска Движение за права и свободи да се включи с хрумвания в актуализацията на управническата стратегия " България 2001 "
" Срещата ни със Съюз на демократичните сили не е ориентирана срещу други сили, нямаме за цел да възпроизвеждаме още веднъж двуполюсния модел ", изясни Доган. Той съобщи, че ще се срещне скоро с управлението на Българска социалистическа партия и с останалите значими партии. " Просто от монологична форма на връзка минахме в диалогична. Досега си говорихме посредством вестниците ", сподели тогава Доган.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР