С глоба от 1000 лв. се размина 54-годишният пиян пловдивчанин,

...
С глоба от 1000 лв. се размина 54-годишният пиян пловдивчанин,
Коментари Харесай

Пияният стрелец от Кючука се размина с глоба

С санкция от 1000 лева се размина 54-годишният пийнал пловдивчанин, който трещя пред магазин в кв. " Кючук Париж ". Това излиза наяве от решение на магистратите в Районния съд в града под тепетата. 

Екшънът се разигра на 22 ноември вечерта на ул. " Стефан Стамболов ", наоколо до заведение " Камео ". Без забележима причина пияният до козирката стрелец размахал пищова и почнал да гърми, като изкарал акъла на хората край него. За благополучие при стрелбата няма потърпевши. 

Очевидци подали сигнал, а на място първи се озовал патрул на охранителна компания. Гардовете подгонили стрелеца, който избягал към близкия парк. Там охранителните съумели да го задържат и да му вземат оръжието. Малко по-късно той бил предаден на служителите на реда от Първо районно и тикнат в ареста. 

С решението си магистратите го освобождават от наказателна отговорност и му постановат санкция в размер на 1000 лева Пловдивчанинът ще би трябвало да заплати и на Министерство на вътрешните работи 160 лева, колкото са направените разходи по делото.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР