С глоба от 100 лева е санкциониран асеновградчанин, нахлул в

...
С глоба от 100 лева е санкциониран асеновградчанин, нахлул в
Коментари Харесай

100 лв. глоба за хулиган, нахлул в училище и крещял на учители

С санкция от 100 лв. е глобен асеновградчанин, нахлул в учебно заведение и вдигнал скандал на възпитатели. Причина за проявата на мъжа станала забележка за хигиената на дете.
Ситуацията се разиграла на 30.11.18 година към 09:00 ч. сутринта. Нарушителят отишъл в ОУ „ Петко Каравелов “ в Асеновград, след позвъняване на неговата другарка, която му съобщила, че възпитателките в ресурсния кабинет са създали забележка за хигиената на детето й. Двамата дружно влезнали в постройката на образователното заведение и той почнал да крещи на учителките. В хода на спора, асеновградчанинът се опитал да удари двете възпитателки, само че дейностите му били предотвратени от други чиновници на учебното заведение.
През цялото време мъжът се държал нападателно и непочтено, крещейки на учителките „ Коя си ти “ и отправяйки закани, че ще се разправя с тях отвън образователното заведение. Всичко това се случвало пред очите на учениците, които се намирали в кабинета.
Сигнал за случая е подала една от пострадалите ресурсни учителки. Срещу мъжа е формиран акт за констатиране на дребно безчинство, изразяващо се в нарушение на публичния ред и успокоение. Така, на асеновградчанина е натрапен минималният размер глоба, а точно - санкция от 100 лв. в интерес на страната, отчитайки степента на публичната заплаха на съответното действие и на нарушителя, предвид на цялостния подтекст на откритата фактическа конюнктура, данните по отношение на личността на мъжа и неговото имотно положение.
В правосъдната зала той се е признал за отговорен, разкаял се е и е изразил страдание за стореното. Извършителят е бил осъждан и преди, излиза наяве от правосъдното решение.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР