С гласовете на 76 клуба, което е около 11 процента

...
С гласовете на 76 клуба, което е около 11 процента
Коментари Харесай

Конгресът избра Димитър Бербатов за президент на БФС

С гласовете на 76 клуба, което е към 11 % от всички лицензирани в България (670), Димитър Бербатов бе провъзгласен за президент на БФС.
Дали това е реалност занапред ще взема решение съдът, тъй като на извършения от екипа на голмайстор номер 1 в националния тим конгрес в НДК нямаше никой от сегашната власт на Борислав Михайлов. Не участваха и представители на ФИФА и УЕФА, както бе на предходния конгрес през октомври.

Първоначално на днешното събитие бе оповестено, че участват представители на 82 клуба, само че след инспекция на всички документи те се оказаха с 6 по-малко. Екипът на Димитър Бербатов се придържаше по точките от дневния ред на оповестения преди време, само че след това анулиран Конгрес от страна на Изпълкома на БФС. Така бяха " освободени " от служба настоящето управление и бе изменен Устава на футболния съюз.

При гласуването за президент всички присъстващи 76 клуба гласоподаваха за това Димитър Бербатов да е президент. Рано сутринта в НДК се мерна и спортният министър Радостин Василев. Той сподели пред публицистите, че сякаш се правила някаква инспекция по сигнали и той желал да види какво се случва. Василев на няколко пъти се опита да каже, че не заема ничия страна в разногласието за БФС, само че самото му появяване на събитието приказва красноречиво.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР