С ГЕРБ си поставихме за цел да спечелим осем места

...
С ГЕРБ си поставихме за цел да спечелим осем места
Коментари Харесай

Лидерът на СДС с разкрития за разговора с Борисов

„ С ГЕРБ си поставихме за цел да спечелим осем места в Европейския парламент ”. Това съобщи в ефира на „ Плюс-Минус. Коментарът след новините ” ръководителят на Съюз на демократичните сили Румен Христов. Коментарът му идва часове, откакто стана ясно, че групировката му ще се яви на идния евровот, дружно с ръководещата партия. Премиерът Бойко Борисов пък съобщи, че Съюз на демократичните сили ще има най-малко едно избираемо място в листата за евроизборите.

„ Все още не сме подготвени с имена. В момента текат номинациите на обособените ни структури, само че нямайте подозрение, че те ще бъдат знакови за Съюз на демократичните сили и за остарялата десница ”, разяснява Христов. Той бе безапелационен, че обединението с ГЕРБ към този момент се образува единствено за евроизборите, а по-нататъшното им партньорство предстои на в допълнение разискване. Среща по този въпрос евентуално ще се състои на 27 май.

„ Изборът ни сега не е толкоз прочувствен, колкото разумен ”, разяснява още водачът на сините.

Що се отнася до вижданията на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили за развиването на Европа и европейския път на България, двете обединения нямали никакви разлики.

„ Европа е изправена пред предизвикателство на възходящата роля на крайнолевите и крайнодесните, както и на евроскептиците ”, счита Христов.

Той сподели още, че партията му е подлагала на критика градивно ръководещите за някои техни дейности и евентуално ще продължава да го прави.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
--> <
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР