С ГЕРБ съвместно правителство няма да правим. И при следващи

...
С ГЕРБ съвместно правителство няма да правим. И при следващи
Коментари Харесай

Сабрутев: С ГЕРБ съвместно правителство няма да правим


„ С ГЕРБ взаимно държавно управление няма да вършим. И при последващи избори ГЕРБ няма да може да сформира държавно управление, тъй като е в изолираност. Никой с изключение на Движение за права и свободи не желае да играе с тях, а какъв брой тъпо е партията ви да бъде само припозната от Движение за права и свободи “, съобщи Венко Сабрутев от „ Продължаваме промяната “ в предаването „ Лице в лице “.

Сабрутев е бил очевидец по делото на Кирил Петков против Бойко Борисов.

„ Обвиненията на господин Борисов са безспорни неистини. Няма по какъв начин Кирил Петков и Асен Василев да са „ изсмукали стотици милиони левове от медиаторите си “ за интервала, за който той упреква. Законът за енергетиката ясно дефинира чия е отговорността за покупката на природен газ. Ясно написа, че покупката и продажбата на природен газ е напълно в целите на „ Булгаргаз “ “, сподели Сабрутев.

По думите му ГЕРБ придвижват свои „ грехове “ върху Политическа партия.

„ 12 години ръководство на ГЕРБ, Бойко Борисов играе карти с изпълнителния шеф на „ Лукойл “. „ Лукойл “ през това не заплаща една стотинка налог в България. Отдава се нефтеното пристанище на дълготрайна концесия на цената на няколко магазина в мола “, добави Сабрутев.

В студиото на „ Лице в лице “ той сподели графика за цената на природния газ в България по време на кабинета „ Борисов 3 “ и цената на европейската борса към оня миг, и упрекна ГЕРБ в нанасяне на вреда.

„ Цената за българските консуматори е доста по-висока, в сравнение с Европейската борса. По време на кабинета ГЕРБ се подписва дълготраен контракт с „ Газпром “, който е толкоз стопански неблагоприятен, че в случай че отидем и просто си купим газ от Европейската борса там ще бъде доста по-евтино. На това би трябвало да дават отговор ГЕРБ “, сподели още Венко Сабрутев.

Той разяснява и отчета на ДАНС за „ Джемкорп “.

„ Руски вложители в „ Джемкорп “ в мига на сключване няма. Три години преди този момент са извадени тези вложители. Истината е, че е процедура да не се прави предварителна инспекция от службите. През 2019 година ГЕРБ подписват сходен меморандум за развиването на нуклеарната енергетика “.

Сабрутев дефинира като неистина, че с Плана за възобновяване и резистентност Политическа партия възнамерява да затвори ТЕЦ-овете в Маришкия басейн.

Вижте още какво изясни той.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР