С гъзарско червено БМВ за 200 бона и бебешка количка

...
С гъзарско червено БМВ за 200 бона и бебешка количка
Коментари Харесай

Фики разхожда бебето с количка за 2 бона + бременна ли е Гюлджан?

С гъзарско алено БМВ за 200 бона и бебешка количка за 2 хиляди, Фики Стораро стовари брачната половинка си Гюлджан и 7-месечния си наследник Тони за фамилна разходка в Южния парк на София.

Фики и Гюлджан представляваха идилична родителска картина на младо семейство с малко бебе -недоспали, гладни и в нехаен тип, двамата разходиха внука на Тони Стораро и се порадваха на топлия септемврийски ден.

Гюлджан очевидно още не съумява да върне формата си след раждането и даже разсъни подозрение измежду инцидентните минувачи, че чака второ , написа „ България Днес “. Фики бе съобразил аутфита си с цвета на колата и приличаше повече на рапър поради шапката с козирка, а Гюлджан се вписваше идеално до него, барната в кецове със същия цвят.

Най-доволен от разходката остана Тунчер-джуниър, който поспа предостатъчно в бляскав и неособено на ниска цена модел количка. Детското возило е определено по този начин, че в него да могат да се возят близнаци, или да се преобразува в двойна количка за подбудени деца с шест разнообразни комбинации.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР