С гадже на море отиде Ася Капчикова. Новата изгора на

...
С гадже на море отиде Ася Капчикова. Новата изгора на
Коментари Харесай

Бизнесмен глези Капчикова на Миконос, тя бърза за дете

 С гадже на море отиде Ася Капчикова. Новата възлюбена на плеймейтката я заведе на гръцкия остров Миконос, научи " България Днес ".

Мъжът до някогашната на Криско е с няколко години по-голям от силиконката. Той е сполучлив предприемач. Запознават се в обща компания. Ася незабавно си го харесва и за малко време съумява да го оплете в лапите си.

Новоизлюпената двойка отсяда в дребна къща на острова. Ася сама се похвали, че е на екзотичната дестинация, само че настойчиво крие индивида, който й прави компания. Досега Ася постоянно демонстрира компанията си по време на почивките си. Най-често това бе Елза Парини. Двете неотдавна бяха на круиз. Преди това посетиха и Тайланд.

Мъжът до плеймейтката не желае да влиза в светските хрониките. Той се крие от светлините на прожекторите и заобикаля да се появява с Ася по нощни заведения и празненства.

Капчикова е хлътнала до уши по новия. Тя най-сетне преглътна раздялата с предния си другар Живко. След краха на връзката плеймейтката реши да си вземе отмора от мъжете. Редица мачовци се опитваха да пленят сърцето на сексапилната и изваяна русокоска, само че Капчикова ги режеше непрекъснато. Сега ситуацията е напълно друго. Плеймейтката вижда в лицето на новия си точния човек за нея.

Родената в Девин хубавица към този момент гони 30-те години и счита да роди, преди да ги навърши. Още повече че най-известното й бивше гадже - Криско, ще стане баща напълно скоро. Щом схваща, че рапърът е в очакване на първата си рожба, Капчикова още повече почнала да се оглежда за мъж. И напълно скоро открива новата си обич.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР