С фоторобот разполагаха и всички патрулни полицаи, както и служителите

...
С фоторобот разполагаха и всички патрулни полицаи, както и служителите
Коментари Харесай

Последна Информация, Отдъхнахме Си! Хванаха Най-Издирвания Човек В България! Закопчаха Изверга

С фоторобот разполагаха и всички патрулни служители на реда, както и чиновниците на гарите и автогарите. Според Марица.бг той е на 30 години и е престъпно проявен. Съден е и различен път за изн*силване.

Първата жертва бе 19-годишно момиче от Пловдив. То е било изн*силено в колата си на 7 декември вечерта. Инцидентът е станал в региона на Бялата воденица. Тя се е прибирала късно, когато в колата й нахлул чужд мъж. Той я e притиснал и изн*силил в автомобила.

След гаврата, непознатият избягал в незнайна посока. Жертвата на принуждение незабавно е подала сигнал до най-близкото районно. Тя разказала какво се е случило и описала в детайли нападателя си. На колата е изработен оглед, конфискуван е биологичен материал. Второто нахлуване бе преди две вечери.



Около 21 часа на кръстовището на улиците " Поручик Въльо Стефанов " и " Асен Христофоров " е нападната 21-годишна госпожица. Тя спряла пред блока на приятеля си, който се качил до жилището по персонална работа. Когато се върнал от клиото нямало и диря. Докато го нямало, чужд мъж ненадейно отворил вратата на автомобила, заплашил с нож девойката и предиздвикал да свие в безлюдна улица. Там той я насилил.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР