С финансовата подкрепа на Институт „Конфуций“- София ще се проведе

...
С финансовата подкрепа на Институт „Конфуций“- София ще се проведе
Коментари Харесай

Китайската култура ще привлича последователи на фестивал в Русе

С финансовата поддръжка на Институт „ Конфуций “- София ще се организира четвърти фестивал на китайската просвета в „ Канев център “ на Русенски университет на 21 ноември, от 17.30 часа . Той се провежда от университетския екип на Учебна зала „ Конфуций “.
Традицията повелява програмата на културното събитие да включва демонстрации и концертни осъществявания. Демонстративните осъществявания стартират в 17:30 часа и в границите на час посетителите ще могат да се включат в китайски игри, да си татуират писмени знаци, да оцветяват китайски маски, да усвоят техниката на хранене с китайски пръчици и други характерни за далекоизточния колос локални културни практики.
Официалното разкриване е в 18:30, а след него стартира концертната стратегия с китайски песни и танци от Поднебесната империя, показани от гостуващи реализатори и студенти на Русенския университет, китайски бойни изкуства и фешън ревю на китайски костюми. На феновете на азиатската кухня ще бъде препоръчана и дегустация на китайска храна.
За любознателните посетители домакините отварят необятно порти, а входът за събитието е свободен.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР