С фиаско за опозицията приключи поредният вот на недоверие. Това

...
С фиаско за опозицията приключи поредният вот на недоверие. Това
Коментари Харесай

Дариткова обвини БСП в идеологически еклектизъм

С крушение за опозицията завърши следващият избор на съмнение. Това сподели ръководителят на ПГ на ГЕРБ доктор Даниела Дариткова в негативен избор след гласуването по вота на съмнение.
" Това беше предупреден край, тъй като самите вие не вярвахте, че ще съумеете. Сценарият ви беше слаб, реализацията неприятна. Дори слайдшоуто ви не беше впечатляващо.
Основната ви цел беше да извлечете политически дял от рецесията в  Перник, отново заслепени от тясно партийни ползи и лидерски упоритости, не успяхте да убедите хората, че оферирате опция ", съобщи още доктор Дариткова.
Тя уточни, че е останало усещането у хората, че те без терзание употребяват неистини и операции и са неприятна опция.
" Жалко е, че партия със 100-годишна история може да изпадне до такава безпринципност и идеологически еклектизъм. Понеже дебатите по извънредно значимата тематика за запазване на естествените запаси и околната среда се развиха към визията за отговорност, е време да ви попитаме кой от Българска социалистическа партия ще понесе отговорност за проваления избор. При нас отговорността е ясно дефинирана ", сподели още доктор Дариткова, представена от Фокус.
Тя съобщи, че чака Българска социалистическа партия след проваления избор да изясняват, че това е победа. " Все отново се надявам да не се сте се разстроили чак дотолкоз, че да решите още веднъж да излезете в конспиративност ", сподели ръководителят на ПГ на ГЕРБ и благодари на всички виновни парламентаристи, които осъзнават, че държавното управление има капацитет и да приключи мандата си.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР