С фантастичен старт започна новата година за bTV, когато в

...
С фантастичен старт започна новата година за bTV, когато в
Коментари Харесай

Зрителите избраха праймтайма на bTV в първия ден на 2024 г.

С приказен старт стартира новата година за bTV, когато в праймтайма на медията своя ефирен дебют направи най-новата занимателна продукция – „ Кой да знае? “. С първото си издание на 1 януари в 20 часа, занимателният куиз завоюва феновете и стана най-гледаното предаване в понеделник вечер, а положителното начало на вечерта бе продължено от двата екшън сериала – „ Смъртоносно оръжие “ (21 часа) и „ Жива цел “ (22 часа). 

Снимка: btvnovinite.bg

Точно в 20 часа на 1 януари водещият Александър Кадиев посрещна в студиото на  „ Кой да знае? “ актьорите Милица Гладнишка и Христо Пъдев, които всеки работен ден ще влизат в ролята на капитани на двата тима, участващи в телевизионния куиз. В първия епизод на занимателното предаване към тях се причислиха актрисата Ернестина Шинова и музикантът Йордан Караджов.

Снимка: btvnovinite.bg

Дебютът на най-новата продукция на bTV бе проследен от 27% от феновете (GARB, All, 4+ и 18-49), които не просто се забавляваха дружно с участниците, само че и научиха забавни и любопитни обстоятелства от разнообразни сфери и области на живота.

В идващите издания на занимателното шоу присъединяване ще вземат Милена Маркова – Маца и брачната половинка на Христо Пъдев – Цветина Петрова, актьорите Мая Бежанска и Филип Аврамов, Николай Овчаров, прочут като българския Индиана Джоунс, един от най-известните „ бащи “ у нас – Стоян Дойчев, певицата Симона Загорова и проф. Георги Рачев. Те ще дадат солидна поддръжка на двамата капитани и дружно с тях ще се борят до дъно не просто да вземат успеха, само че и да съберат по-голяма парична сума, която в края на всяко издание на предаването отива при публиката, която поддържа точно тях.

Снимка: btvnovinite.bg

Веднага след дебюта на „ Кой да знае? “ bTV предложи на своите фенове и телевизионната акомодация на едноименната кино поредност - „ Смъртоносно оръжие “. Първият епизод от екшън-сериала с присъединяване на Клейн Крауфорд и Деймън Уейънс, които се превъплъщават в емблематичните функции на Ригс и Мъртоу, е бил гледан от 25% от феновете в дейна възраст (GARB, 18-49).

Снимка: btvnovinite.bg

През пролетта на 2024 година bTV ще предложи на своите фенове още нови и висококачествени продукции, които ще донесат доста положително въодушевление и ще забавляват феновете пред екраните.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР