С фалстарт започна делото срещу Злати Златев-Златистия за счупената бариера

...
С фалстарт започна делото срещу Злати Златев-Златистия за счупената бариера
Коментари Харесай

Страшилището на Югозапада Златистия ще става татко за трети път

С провал стартира делото против Злати Златев-Златистия за счупената преграда пред входа на полицията в Дупница. Вчера той беше докаран под ескорт от Софийския централен затвор в Районния съд, написа Struma.bg .

Адвокатът му Емил Райнов, който защитаваше и Братя Галеви, се споразумя с прокурора по делото Емил Павлов Златев да се признае за отговорен пред арбитър Светлана Пейчева и тя да реши какво наказване да му наложи. Оказа се, че в събраната документи по делото липсва служебна записка от Пробационната работа във Варна, където Златистия е длъжен да се явява, откакто беше пуснат на независимост предварително за положително държание. Поради този пропуск арбитър Светлана Пейчева отсрочи делото за 9 юни т.г.

Майката на Злати Златев – Елена, чакаше пред правосъдна зала със свито сърце, до момента в който синът й беше в специфичната стая за арестанти с решетка на вратата и без право някой да приказва с него.

На делото бяха пристигнали специалисти, които си получиха хонорарите и си потеглиха.

Щетата, която е нанесъл Златистия на РУП – Дупница, е 1940 лева без Данък добавена стойност. На толкоз специалист е оценил счупената преграда.
Докато арбитър Пейчева, юрист Райнов и прокурорът по делото Павлов водеха прелиминарен диалог, стана известно, че Златистия ще става за трети път татко. Приятелката му Мариела е бременна в осмия месец.

Златистия стана татко на момченце, което му роди Мариела. Той има и наследник от първия си брак с една от хубавиците на Дупница през 90-те години – Фиданка Мантаркова, с която се разведоха, до момента в който той излежаваше 15-годишна присъда за убийството на Любомир Мантарков през 1997 година
След като делото се отсрочи, Златистия беше закаран още веднъж в Софийския централен затвор.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР