С фалстарт тръгна делото срещу дизайнерката от Раковски Миглена Каканашева.

...
С фалстарт тръгна делото срещу дизайнерката от Раковски Миглена Каканашева.
Коментари Харесай

Фалстарт на делото срещу Каканашева, Мегз е в Дубай

С провал потегли делото против дизайнерката от Раковски Миглена Каканашева. Днес в Районния съд в Пловдив трябваше да се организира разпоредителното съвещание за случай от 8 април 2019-а., написа " Марица ".

Тогава, съгласно обвиняването, Мегз не стопира с мердецеса си на знак " Стоп " на кръстовището на ул. “Петър Парчевич “ и ул. “Христо Смирненски “ в Раковски и се блъска в хонда. В резултат на злополуката 71-годишна пенсионерка в японската кола е със строшен крайник.

Срещу дизайнерката е повдигнато и второ обвиняване - че е карала в интервал, в който наложително ѝ е била отнета книжката.

Мегз обаче не се яви в правосъдната зала и делото беше отсрочено, оповестиха за " Марица " от съда. Причината - дизайнерката е нередовно призована.

Съдийката показала, че по делото има данни, че Мегз е в чужбина, и декларирала, че ще изиска информация за задграничните ѝ пътувания.

Преглед в профила на Мегз в Инстаграм сочи, че сега се намира в Дубай.

Все още не е посочена дата за последващо съвещание, само че се чака то да се състои в края на идващия месец.

Припомняме, че Мегз изненада доста почитателите си в обществените мрежи с една фотография, която доста навежда на мисълта, че се е омъжила в Дубай, където се намира напоследък.

Скандалната дизайнерката от дълго време си мечтаеше да стане фамилна, да стане майка и въобще да изживее мечтано персонално благополучие и наподобява желанието ѝ е към този момент факт.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР