С естрата на Бритни Спиърс живее в имот за 1

...
С естрата на Бритни Спиърс живее в имот за 1
Коментари Харесай

Сестрата на Бритни Спиърс излъга, домът ѝ е платен от певицата

С естрата на Бритни Спиърс живее в парцел за 1 милион $ във Флорида, заплатен от певицата. В същото време Джейми Лин Спиърс декларира, че в никакъв случай не е взимала и стотинка от сестра си.

По-рано този месец 30-годишната актриса сподели, че не се е възползвала от настойничеството над сестра ѝ Бритни, което татко им упражнява.

Въпреки това The Sun заяви, че кооперацията във Флорида, в която живее Джейми Лин Спиърс, е закупена посредством финансов фонд, който Бритни Спиърс има от 2000 година и се ръководи частично от татко им Джейми, който пое контрола над финансите на певицата като нейн настойник.

Според публични документи парцелът се води на името на Бритни Спиърс, като той е измежду имуществото, върху което татко ѝ Джейми има надзор.

През 2008 година съдът постанови бащата на Спиърс да стане неин аставник, което му даде надзор върху имуществото, кариерата и други аспекти от персоналния ѝ живот. Контролът над Спиърс е разграничен на две елементи – едната част е за нейните парцели и финансови каузи, а другата е за нея като човек.

Съгласно това правно съглашение Спиърс не управлява финансите си от 2008 година Тогава тя стартира да се държи несигурно на фона на развода си с Кевин Федърлайн и борбата за настойничество над двете им деца. Звездата влезе в новините със серия от обществени произшествия, в това число бръснене на главата си, както и два пъти беше призната в болница.

По тематиката
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Двама пияници четат вестник: " Алкохолът редуцира живота на човек на половина ". Баджанак, ти на какъв брой си години? - На 40! - Ето, а в случай че не пиеше,… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниКакви са главните цели в сектораПродължава издирването на водача и автомобилаМика Зайкова не пропусна да се пошегува в типичния си стилБългария е в рецесия и най-очевидното проявяване на това, е че година нямаме пълноценно и обикновено ръководство, уточни тойИзбрани сме в най-ниска изборна интензивност – това е знак към всички, съобщи водачът на БСПТова сподели тя в първото съвещание на 46-ото национално заседание " Този парламент, който подреди българският народ, е по-различен от предходния ", сподели тойМика Зайкова откри първото съвещание на новия парламентТова съобщи силовият министър преди началото на новия парламент " Днес е денят на вярата – всички чакаме ", съобщи още държавният главаПодробности от шефа на пристанище Бургас Янчо Даскалов и шефът на РЗИ в град Георги ПаздеровДимитър Георгиев е арестуван за бракониерствоТя изясни, че ще има диалози и съвещания с „ ИТН ”Ето какво написа някогашният шеф на болничното заведение

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР