С еротични пози, влажни погледи и нежни обятия екзотична негърка

...
С еротични пози, влажни погледи и нежни обятия екзотична негърка
Коментари Харесай

Мария Илиева се целува с мулатка

С еротични пози, влажни погледи и нежни прегръдки екзотична негърка прелъсти Мария Илиева , видя HotArena .

41-годишната певица и майка бе част от афтърпартито на " Маскираният артист " в столичен клуб, където не се поколеба да бъде нежна с красива мургава танцьорка. Илиева не спря да се забавлява и танцува със буйната хала. От своя страна незнайната мулатка сподели извънредно плътно и буйно тяло, което едвам бе покрито от късо боди. 

Двете непрекъснато си раздаваха целувки и обятия, като не се стесняваха и да се снимат. За купона Мария не се спря на провокативно облекло, а заложи на черна туника и панталон, които да прикрият несъвършенствата й. Бдителни почитатели видяха, че тя носи на ръката си алено конче. 

Според осведомени, от както роди преди 2 години, певицата е станала доста суеверна и се пази от зли очи. И няма по какъв начин да е другояче, откакто бащата на бебето й Георги я изостави и даже се ожени за друга, от която има второ дете. Той даже не търси Илиева с готовност да види сина си Александър. Георги е благополучен с новото си семейство и постояно бди над второто си дете Йоанна. И изцяло е не запомнил връзката си с изпълнителката.

В дискотеката, на метри от Мария се забавляваха Алекс Петканова, както и близначките Доротея и Емануела Толеви. Като втората е половинката на Андрей Арнаудов - продуцент на конкурентото предаване на " Маскираният артист " - " Фермата ", написа България през днешния ден.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР