С енергиите, които излъчват Телецът и Рибите, вие се развивате

...
С енергиите, които излъчват Телецът и Рибите, вие се развивате
Коментари Харесай

Козирог, през юли нещата се движат в правилната посока

С силите, които излъчват Телецът и Рибите, вие се развивате със личното си движение. Възползвате се от шанса и опциите, които ви се оферират, като в същото време отделяте време да ги проучите с присъщото за вас внимание. Следователно развиването на обстановката ви е в вярната посока. С преместването на Марс в Дева нещата получават друго измерение. От 11-и имате опция да разширите границите на вероятното. Ако желаете, можете да употребявате гениите и уменията си по потребен метод. Можете да срещнете хора, които имат силата да ви накарат да се развивате. До 23-ти към момента сте дестабилизирани от дисонансите на Рака. Именно като запазите успокоение при всички условия, ще премахнете дразнителите.

От 11-и развиването ви е на прав път. Същото важи и в случай че чакате разрешаването на даден проблем или идването на лекост. Благодарение на Марс в Дева разкривате най-хубавото от себе си. Стратегията ви се отплаща. Правите верните избори в подобаващия миг. Разширявате границите на вероятното и това прави чудеса за вас. Във финансовата област необикновените условия изискват повече средства. Можете да слушате сърцето си, само че единствено в случай че разсъдъкът има думата. В противоположен случай ще извършите избор, който ще ви коства повече от предстоящото.

Съвет на месеца: Еволюцията, на която се надявате, е на път да се реализира. За да я посрещнете, облечете се в изящните си облекла и се съгласете да излезете от вашия свят. Ще бъдете сюрпризирани.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР