С емоционална изненада поздравиха автора за премиератаПовече от 200 гости

...
С емоционална изненада поздравиха автора за премиератаПовече от 200 гости
Коментари Харесай

Светослав Иванов раздаде стотици автографи при представянето на Чудовища и будители

С прочувствена изненада поздравиха създателя за премиерата

Повече от 200 посетители се редиха на двучасова опашка за новата книга на Светослав Иванов Чудовища и будители при представянето на книгата в НДК. Водещият на предаването 120 минути беше сюрпризиран с прочувствено осъществяване от Васил Петров.

Представянето на книгата събра в НДК десетки сътрудници на Светослав Иванов, издатели, критици, публицисти и известни лица от екрана. Венелин Петков, шеф „ Новини, настоящи излъчвания и спорт” в bTV Media Group, показа създателя с думите:

„ В обезпокоително време като днешното, в което всички пишат, а никой не чете, за мен е изключителна горделивост, наслада и чест, че при нас в bTV работи един извънредно мощен създател, който първо – извънредно доста чете, извънредно добре написа и извънредно доста го четат... и гледат – Светослав Иванов”.

Антон Хекимян, с който Светослав Иванов обичайно си партнира в ефир по време на значими политически събития, беше специфичен посетител на събитието. Той прочете от сцената коментара, дал името на Чудовища и будители.

Водещият на Тази заран показа и изненадата, проведена от екипа на bTV във връзка премиерата.

Емоционалното осъществяване на Васил Петров се трансформира в дует на сцената в Зала 42 откакто Светослав Иванов се включи в осъществяването на обичаната му „ My Way”. Двамата са дългогодишни другари и си дадоха обещание да се срещнат още веднъж на грандиозния театър на джаз легендата на 4 декември в НДК.

„ Ако си представим, че животът е пъзел, какъвто е днешният свят, плуваме в един голям информативен поток, нападат ни отвред разнообразни информации, трактовки, подправени вести. Много ми се желае тази книга да е една оскъдна частичка от нареждането на този пъзел в главите ни. Това е целта”. Така разяснява самият Светослав Иванов своята книга.

Втората книга на журналиста – Чудовища и будители – събира 75 от най-хубавите мнения, с които той открива ефира на 120 минути всяка неделя. Безкомпромисните позиции на Светослав Иванов се трансфораха в емблема на предаването и всяка седмица провокират стотици мнения от фенове и журналисти.

Гостите на събитието първи имаха опцията да си купят книгата, която към този момент е на пазара.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР