С емоционален 3-минутен спектакъл в супермаркет ФАНТАСТИКО започна кампанията Прегледай

...
С емоционален 3-минутен спектакъл в супермаркет ФАНТАСТИКО започна кампанията Прегледай
Коментари Харесай

Емоционален флашмоб с Поли Генова, Атанас Месечков и танцьори в подкрепа на фондация „Нана Гладуиш – една от 8“

С прочувствен 3-минутен театър в супермаркет ФАНТАСТИКО стартира акцията " Прегледай се. Погрижи се за себе си! " в поддръжка на активността на фондация " Нана Гладуиш - Една от 8 ". Поли Генова, Атанас Месечков, танцьори от Dance Academy и Dance Station насочиха посредством своето изкуство апел към всички дами да не пропущат прегледа при мамолог. До 31октомври ФАНТАСТИКО ще отделя 0.05лв. от всяка закупена торбичка (хартиена, полиетиленова, за многократна употреба) в поддръжка на активността на фондацията. Средствата ще бъдат употребявани за провеждането на профилактични прегледи за рак на гърдата в разнообразни градове на страната, както и за осведомителна и практическа поддръжка на дами с тази диагноза.

" Всички дами би трябвало да бъдат здрави и щастливи, по тази причина постоянната предварителна защита е извънредно значима ", сподели Поли Генова след осъществяването на песента " На дебелоглав ", с която развълнува и екипа на супермаркета, и клиентите. " Наистина не би трябвало да забравяме, че един обзор може да избави живот. Затова ние от фондация " Една от 8 " дружно с ФАНТАСТИКО в този доста специфичен месец взехме решение да отправим това най-важно обръщение. Не би трябвало да забравяме, без значение от събитията, ние би трябвало да поставим старания и да се погрижим за себе си ", още веднъж прикани Нана Гладуиш.



" Танцът е самобитен ентусиазъм за живот и точно посредством него събудихме съзнанието на хората да си припомнят, че един обзор може да бъде основен за метода, по който те ще " изтанцуват остатъка от своя " , споделя Кремена Илиева - притежател на Dance Academy. Тя и екипът й, както и танцьорите от Dance Station, поддържаха акцията, тъй като моментът е основен - хиляди профилактични прегледи бяха отсрочени и даже забравени поради пандемията от COVID-19.



През целия ден през вчерашния ден екипът на " Една от 8 " е в супермаркет ФАНТАСТИКО на столичния бул. " Г. М. Димитров " за персонални срещи с всички, които имат нужада от информация за признаците на най-разпространеното онкологично заболяване при дамите и профилактиката му. На 14 октомври розовият кемпер на фондацията ще пътува до супермаркет ФАНТАСТИКО в гр. Перник.

Материалът е възложен от Фантастико.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР