С екстравагантни методи Министерството на здравеопазването ще се опита да

...
С екстравагантни методи Министерството на здравеопазването ще се опита да
Коментари Харесай

Инфлуенсъри и поп-фолк изпълнители ще рекламират здравната профилактика

С екстравагантни способи Министерството на здравеопазването ще се опита да реши казуса с всеобщото неправене на наложителни годишни профилактични обзор от страна на жителите.

" Изключително доста пари " - с 24% повече от предходната година или близо 500 милиона лв. отделя страната по линия на здравната профилактика, уточни пред Българска национална телевизия заместник-министърът на опазването на здравето Михаил Околийски.

" Ние обаче би трябвало да убедим българските жители да си вършат профилактични прегледи, като по тази причина ще стартираме огромна осведомителна акция, като нашето обръщение ще бъде, че опазването на здравето не е болничното лекуване, а профилактиката. "

Например ще бъде разпространяван фактът, че е наличен огромен пакет от безвъзмездни здравни проучвания, които напълно ще бъдат поети от Касата.

Най-интересната част обаче, плод на пиарската мисъл на министерството, обаче ще е в търсенето на инфлуенсъри, известни лица, които да разпространяват измежду обществото превантивната грижа към здравето ни.

" Преди малко гледах страхотната победа на Григор Димитров, мислим за него. Мислим за Георги Господинов, който е нашият талант на съвремието ни. Мислим за хора, на които хоратя имат вяра. Има и хрумвания от нашия пресцентър, в който аз доста имам вяра, и за поп-фолк реализатори, което ми е мъчно да схвана, тъй като съм хеви метъл. Ако един подобен водач на мнение ти каже като младеж не ти да отидеш на профилактика, само че да кажеш на майката и баща ти да отидат да се прегледат, с цел да са по-дълго с теб, това е доста мощно обръщение ", показа концепцията заместник-министърът.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР