С ексклузивно барманско шоу в центъра на София беше отбелязан

...
С ексклузивно барманско шоу в центъра на София беше отбелязан
Коментари Харесай

„Стралджанска“ изненадва фенове с авторски прочит на класически коктейли

С извънредно барманско шоу в центъра на София беше маркиран финалът на първия по рода си конкурс за най-оригинална многокомпонентна напитка с ракия “В търсене на актуалния български коктейл”. Специално за събитието, зад бара на „ Стралджанска “ мускатова застанаха топ миксолозите Александър Симеонов и Николай Вангелов от Nomad Barman. По време на шоуто двамата бармани, които са носители на доста интернационалните награди, споделиха, че качествената българска ракия по нищо не отстъпва на останалите известни основи за приготвянето на коктейли и своите авторски вариации на известни коктейли с обичайния български алкохол, пред определени ракиени почитатели - спечелили в състезанието.

Според Александър и Николай ракията е супер артикул, който прави все по-смели стъпки в навлизането си в коктейлната просвета и по тази причина те работят интензивно за налагането и популяризирането му в питейни заведения и заведения за хранене. „ Интересът към самодейността потвърди, че огромна част от хората употребяват ракията за коктейли и са склонни да я одобряват като модерна напитка, оттатък клишето “, споделиха също от избата производител на „ Стралджанска “ „ Вила Ямбол “.

Именно това - да бъде показана по по-атрактивен и актуален метод е задачата, зад която застава обичаната премиална ракия „ Стралджанска “ този сезон. Ето за какво, от началото на септември марката показва неповторима коктейлна платформа, която демонстрира модерното лице на обичаното националното пиво - http://straldjanska.online. Тя включва както тълкования на разнообразни алкохолни миксове – както типичен и наложили се коктейли, по този начин и най-новите трендове с ракия, измежду които БЛЪДИ МАРИЯ, СТРАЛДЖА ХАЙБОЛ, СТРАЛДЖА ШПРИЦ, СТРАЛДЖА ОЛД ФЕШЪН, ЕНЕРДЖИ ХАЙБОЛ и СТРАЛДЖА САУЪР. Предстои, авторските коктейли да бъдат включени в менютата в заведения в цялата страна, като лансирането им ще бъде оповестено на FB страницата на марката.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР