с ексклузивни оферти. Побързайте да се възползвайте се от разпродажбата на

...
с ексклузивни оферти.
Побързайте да се възползвайте се от разпродажбата на
Коментари Харесай

Вземете Windows 10 безплатно, само тази седмица

с извънредни предложения .

Побързайте да се възползвайте се от разпродажбата на Black Friday (Черния петък) и Cyber Week (Кибер седмицата), с цел да се сдобиете с всички артикули, от които се нуждаете, на най-хубавите цени на пазара. По-долу ще намерите най-хубавите предложения на GoDeal24.

Купи 1 вземи 1 гратис

Microsoft Office 2019 е пакет, който включва всичкия нужен програмен продукт за работа от вкъщи.  Приложения като Word, Excel, PowerPoint, One Note и Outlook ви дават достъп до неограничени благоприятни условия. Само в този момент, в случай че купите Microsoft Office 2019 Professional Plus, ще получите гратис Windows 10 Professional или Windows 10 Home!

Ако не желаете последната версия на Microsoft Office, можете да купите Microsoft Office 2016. Този пакет включва всички приложения, от които се нуждаете като експерт или студент. В допълнение към Microsoft Office 2016 Professional Plus ще получите гратис Windows 10 Professional или Windows 10 Home!

Microsoft Office 365 Pro всъщност предлага същите благоприятни условия като Microsoft Office. Основната разлика е, че той е наличен под формата на годишен абонамент, до момента в който Microsoft Office се купува еднократно. Но тъкмо в този момент GoDeals24 предлага Office 365 Pro с Windows 10 Pro или Windows 10 Home гратис, което е отлична договорка за вашия офис.

Допълнителни отстъпки

В допълнение към всички предложения нагоре можете да се възползвате от разнообразни отстъпки за обособени артикули. Ето какви са те:

50% отстъпка за операционни системи Windows : Ако се нуждаете от някоя версия на Windows, можете да я получите в този момент с 50% отстъпка. Тоест, можете да купите Windows 10 Professional или Home доста по-евтино от когато и да било. Освен това можете да се възползвате от пакет за 2 или 5 компютъра. За да получите отстъпка, не пропускайте да въведете промо код BF50 .

55% отстъпка за Microsoft програмен продукт : В онлайн магазина GoDeals24 ще намерите извънредни отстъпки за Windows Office – както за Windows, по този начин и за Ще получите този програмен продукт с 55% отстъпка, като употребявате промо код BF55 .

Не пропускайте извънредните предложения от разпродажбата Cyber Week. Посетете GoDeals24 и открийте нужния програмен продукт!

Имате въпроси ? Нуждаете се от помощ ?

Можете да се свържете с GoDeals24 когато и да е преди и след поръчката. Просто изпратете имейл до и екипът за поддръжка на клиенти ще се погрижи за вашата поръчка допустимо най-скоро.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР