С екоавтомобил пристигна Дядо Коледа снощи в Смолян. Добрият старец

...
С екоавтомобил пристигна Дядо Коледа снощи в Смолян. Добрият старец
Коментари Харесай

Дядо Коледа пристигна с екоавтомобил в Смолян

С екоавтомобил дойде Дядо Коледа нощес в Смолян. Добрият дъртак пристигна на центъра с доста чували – по един за всяка детска градина, цялостни с лакомства и играчки. А малчуганите, макар студа, пяха и танцуваха в очакване на подаръците.

С помощта на едно от децата кметът на Смолян Николай Мелемов възпламени светлините на коледната елха. Той пожела на всички деца да са здрави, радостни, усмихнати и да получат доста дарове, тъй като това е единствено началото, а на родителите – мир и успокоение в фамилиите и в никакъв случай да не не помнят, че всички са били деца.
Новогодишната елха в регионалния град е изкуствена. Преди 2-3 години до сцената на амфитеатъра градоначалникът засади елхово дръвче. От общината споделят, че когато порасне задоволително, него ще украсяват за празника, а до тогава ще употребяват изкуствената. Екавтомобилът пък, с който пристигна нощес Дядо Коледа, е благосъстоятелност на локалната администрация.
Миналата година по покана на евродепутата от Родопите Владимир Уручев и кмета Мелемов Дядо Коледа пристигна на бял кон, с цел да донесе дарове на деца със специфични потребности от Смолян.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР