С ефектен флашмоб Г-н Борисов, помогнете ни под прозорците на

...
С ефектен флашмоб Г-н Борисов, помогнете ни под прозорците на
Коментари Харесай

Г-н Борисов, помогнете ни, зоват активисти срещу добива на ценни кожи пред МС



С гръмък флашмоб " Г-н Борисов, помогнете ни " под прозорците на Министерския съвет от Националната гражданска самодейност за възбраната добива на скъпи кожи се събраха на митинг.

Те упорстват по време на постоянното държавно съвещание министър председателят Бойко Борисов да им помогне да се забрани развъждането, умъртвяването и търговията на животни за рандеман на скъпа кожа на територията на Република България.
 В Старозагорско пропищяха от тормоз на норки
В Старозагорско пропищяха от тормоз на норки

" Всеки реве "

От Гражданската самодейност издигнаха и плакати в своя отбрана, измежду които " Против фермите за скъпи кожи ", " Моята кожа няма цена, тяхната също ", " Не на насилието над животни ", " Послушай сърцето си, стой убийството и подари живот ", " Кажи гласът на безсилните ", " Жестокостта не е на мода ", " Одирани поради лакомия " и други.

Един от уредниците на митинга и член на Гражданската самодейност Стефан Димитров от Националната гражданска самодейност за възбраната добива на скъпи кожи съобщи за news.bg , че след няколко дни се навършва 1 година , откогато са били импортирани 51 000 подписа от български жители за възбрана на фермите за скъпи кожи в България . В рамките на тази една година след диалози с министри и депутати законопроектът за възбрана добива на скъпи кожи не е импортиран в Народното събрание за разискване , недоволства той.
 От „ Четири лапи “ упорстват за цялостна възбрана за развъждане на норки за кожи
От „ Четири лапи “ упорстват за цялостна възбрана за развъждане на норки за кожи

Над 65% от българите са съгласни със възбраната, съгласно изследване

Затова от гражданската самодейност желаят помощ от премиера Бойко Борисов , с цел да може Министерство на земеделието, храните и горите (МЗХГ) да предложи законопроекта за възбрана добива на скъпи кожи за внасяне в Народното събрание. Те упорстват и за среща с министър-председателя за разискване на опциите за въвеждане на възбраната допустимо най-скоро.

От Гражданската самодейност възнамеряват още един митинг с шествие на 9 юли от 18.00 ч. пред постройката на Народното събрание, в случай че настояванията им не бъдат изпълнени. Стефан Димитров регистрира, че годишно се умъртвяват над 120 000 норки в газови камери , а по думите му задачата е да се доближи до 400 000 животни.
 64 организации желаят възбрана за развъждане и умъртвяване на животни за кожи
64 организации желаят възбрана за развъждане и умъртвяване на животни за кожи

Призовават депутатите да вземат осведомено, морално, отговорно и общественополезно решение
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР