С едномесечно предизвестие сюрпризира част от клиентите си операторът на

...
С едномесечно предизвестие сюрпризира част от клиентите си операторът на
Коментари Харесай

Мултиспорт прекратява с неясни критерии част от договорите си

С едномесечно предупреждение сюрпризира част от клиентите си операторът на услугата Мултиспорт - Бенефит системс България в последния ден на юни.

В предизвестието, изпратено на 30 юни вечерта по мейл, се споделя, че затварянето на огромна част от бизнеса в страната, в това число и на спортните обекти, се е отразило неподходящо на компанията. Затова тя се нуждае от преструктуриране ‟в доста посоки, в това число инспектиране на част от комерсиалните контракти “.

Съобщението заключва, че ‟не можем да продължим взаимната си работа “.

На въпроси, заложени от Mediapool на шефа по продажби и маркетинг - Михаил Минев, по какви критерии са решавали с кои клиенти да продължат и с кои да прекратят връзки, изборът им повлиян ли е от другия метод при финансиране на услугата – единствено от чиновниците, единствено от работодателя или взаимно, набират ли нови клиенти макар предизвестията, пратени ли са сходни писма и до партньорски спортни обекти, с какъв брой компании ще прекратят активност и какъв брой ще останат, той зави, че не би могъл да разяснява ‟по-конкретни данни, тъй като са сензитивна комерсиална информация “.

По думите му, бизнесът им бил подложен в ‟предизвикателна позиция “ и се наложило да вземат ‟някои сложни решения, с цел да подсигурим устойчивото развиване на услугата ни “. В умозаключение Минев декларира, че от компанията се гордеят, че постоянно преди всичко са ‟коректното и заслужено отношение “ с клиенти, ползватели и сътрудници.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР