С едно зареждане на батерията може да изминете до 35

...
С едно зареждане на батерията може да изминете до 35
Коментари Харесай

FIIDO D2 – електрическо колело с всички удобства

С едно зареждане на батерията може да изминете до 35 километра, разчитайки на три скоростни режима, а сгъваемият дизайн улеснява преместването

FIIDO D2 се задвижва от 250-ватов мотор и развива оптималната скорост 25 км/ч

Наред с взрива на електрическите скутери, по улиците все по-често виждаме и електрически колела – мнозина ги избират като още по-екологично и здравословно транспортно средство, защото имат педали и човек може да спортува с тях, както и да кара по-икономично.

На преференциални цени, с доставка от европейски склад, се оферират сега електрическите колела FIIDO. Така да вземем за пример, моделът FIIDO D2 коства $499,99 при потребление на ваучър за отстъпка GKB250S в онлайн магазина Geekbuying. Доставката от склад в Европа до България е безвъзмездна, с платени мита, е оповестил на уеб страницата си огромният онлайн търговец.

Този електрически велосипед се задвижва от 250-ватов мотор и развива оптималната скорост 25 км/ч. С едно зареждане на батерията от 7,8Ah можете да изминете 20-35 километра, според от изискванията на пътя и скоростта. Предвидени са три режима на каране – изцяло електрически, колоездене с педали и електрически подкрепено каране, а оптималното натоварване е 120 кг.

Сгъваемият дизайн на FIIDO D2 разрешава елементарно преместване

FIIDO D2 има огромна 52-зъбна верига и маховик с 12 зъба за удобно каране и адаптиране към разнообразни пътни условия. Тялото на велосипеда е опростено и може да се сгъне на половина за елементарно преместване и предпазване. В допълнение, разполагаем държач за телефон с опция за зареждане през USB интерфейс.

Е-велосипедът е оборудван с 16-инчиви надуваеми гуми, които са устойчиви на изхабяване и имат противоплъзгаща конструкция. За сигурността се грижат още предни и задни двойни дискови спирачки, както и ултра ослепителен фар и червен стоп. Тялото е направено от лека и здрава алуминиева сплав, която не ръждясва, а тежестта на велосипеда е към 19 кг. Моделът е минал FCC и CE верификация за безвреден артикул.

Можете да купите електрическия велосипед тук: FIIDO D2 – на цена от $499,99 с ваучър за отстъпка GKB250S и безвъзмездна доставка от европейски склад с платени мита.

FIIDO D2S се отличава с 6-скоростна система Shimano

В онлайн магазина ще намерите и по-усъвършенстван вид на същия модел. Това е електрическият велосипед  FIIDO D2S, който се отличава с 6-скоростна система за промяна на предавките Shimano Tourney TZ500. Тази трансформация коства  $539,99 с ваучър за отстъпка GKB251S.

FIIDO D3 поддържа три скорости – 10 км/ч, 15 км/ч и 20 км/ч

Друг сходен модел, FIIDO D3, се предлага на по-ниска цена – $465,99 с потребление на ваучър за отстъпка GKB269S. Различното при него е по-малкият размер на гумите – те са 14-инчови. Моделът поддържа три скорости – 10 км/ч, 15 км/ч и 20 км/ч. Останалите характерности са същите като на D2.

FIIDO D3S е оборудван с 6-скоростна система Shimano Tourney TZ500

Модификацията FIIDO D3S е оборудвана със упомената към този момент 6-скоростна система за промяна на предавките Shimano Tourney TZ500 и развива оптималната скорост 25 км/ч. Този модел коства $524,99 с ваучър за отстъпка GKB285S.

FIIDO M1 е сгъваем електрически велосипед за по-екстремно каране

Доста по-различен и по-скъп е FIIDO M1. Това е сгъваем електрически велосипед за каране в по-трудни условия, който е оборудван с 20-инчови гуми с дебелина 4 инча, амортисьор, по-мощна 12,5Ah, 7-скоростна система Shimano и двойни дискови спирачки. Заявени са пробег до 100 км и оптималната скорост 31 км/ч. Моделът коства $944,99 с ваучър за отстъпка FIIDOM1U, безвъзмездна доставка и платени мита.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР