С едно търсене преглежда всички данни, разпознава лицаImageRanger има опростен

...
С едно търсене преглежда всички данни, разпознава лицаImageRanger има опростен
Коментари Харесай

ImageRanger – намира лесно желаните изображения

С едно търсене преглежда всички данни, разпознава лица

ImageRanger има банален интерфейс и развити благоприятни условия за търсене на изображения (снимка: ImageRanger.com)

Натрупването на големи сбирки от изображения е нещо всекидневно за актуалния „ цифров ” човек, който непрекъснато снима със своя смарт телефон или цифрова камера. Намирането на съответна фотография може да се окаже съществено предизвикателство.

Програмата ImageRanger взема решение този проблем. С едно търсене тя преглежда всички налични данни, включително разпознава лица и GPS координати, с помощта на усъвършенстваните си логаритми.

Мнозина консуматори евентуално ще харесат това, че програмата не е облачно-базирана – тя се конфигурира на компютъра и работи локално. Има банален интерфейс, като демонстрира огромни тъмбнейли за обзор на търсените изображения.

Панелът в профил пък разрешава елементарен достъп до местата за търсене, задаване на параметри на плана, прибавяне на рейтинг, ръководство на основни думи и ревизиране на информация за файловете.

ImageRanger поддържа впечатляващо многообразие от формати и разчита на мощен енджин за търсене, който демонстрира резултатите от търсенето в определени дискове и папки единствено в границите на секунди. Предвидени са филтри по основна дума, увеличаване и понижаване на изображението, „ къстъмизиран ” избор на картинки.

Можете да задавате най-разнообразни филтри – по време на снимане, име на файла, размер, наличие на разположение, геотагове, ориентировка, резолюция, контрастност, бляскавост, метаданни или рейтинг. От друга страна, могат да се изключват филтри, с цел да се редуцират резултатите от търсенето.

В допълнение, програмата поддържа опция за основаване на папки и сбирки за предпазване на обичаните картинки в тях. Като цяло, ImageRanger е потребен инструмент за разкриване на изображения, който разпознава всички видове данни в картинките и дава структуриран резултат единствено за няколко секунди.

Даунлоуд: ImageRanger (пробна версия)
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР