С едно ново попълнение Беласица започна лятната си подготовка за

...
С едно ново попълнение Беласица започна лятната си подготовка за
Коментари Харесай

Бела започна подготовка само с един нов

С едно ново попълнение Беласица стартира лятната си подготовка за новото футболно състезание в Югозападната трета лига на стадион " Цар Самуил ". Атанас Димитров-Малкия Джаич се завръща в състава, откакто за последно игра във Вихрен (Сандаски). Той за повторно в кариерата си след 2016/2017 година ще бъде част от петричкия отбор. Общо 20 футболисти се включиха в първата подготовка на тима.

От досегашните играчи отсъстваха вратарят Кирил Георгиев, който е с болки на оперираното коляно и ще почива по лекарски инструкции, както и неизменимият титулярен халф от предишния сезон Симеон Бояджиев, който е ангажиран с образователна активност в ЮЗУ. Преди заниманието водосвет за здраве и триумфи отслужи отец Ангел Кочев. Той поръси със светена вода присъстващите спортисти и чл енове на екипа.
83-годишният занаятчия Зоро хвърли кофа с вода пред футболистите преди да стартират първата си бегова обиколка на стадиона под управлението на помощник-треньора Ивайло Хаджигаев.

Общо 6 контролни срещи възнамерява старши треньорът Саша Симонович по време на подготвителния цикъл. Засега са конкретизирани 4 от тях, както следва:

11 юли - против новака във втора лига тим на Септември в Симитли;
15 юли - против Пирин Гоце Делчев на стадион Цар Самуил;
18 юли - против новака във втора лига тим на Миньор в Перник;
25 юли - против ФК Кюстендил на стадион Осогово.

Търсят се противникови тимове за 22 юли и 1 август.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР