С една седмица ще забавим решението, толкова години не е

...
С една седмица ще забавим решението, толкова години не е
Коментари Харесай

Борисов: С една седмица ще забавим решението за партийните субсидии

С една седмица ще забавим решението, толкоз години не е взето. Така разяснява от Брюксел министър председателят Бойко Борисов отсроченото гласоподаване за понижаване на партийните дотации.

" Бях упълномощил на нашите парламентаристи да се срещнат с съдружните сътрудници и да им кажат, че сме се съобразили с волята на гласоподавателите за размера на партийната дотация. Предстои да се съберем и да разясняваме въпроса. Правилно реагираха „ Обединени патриоти “ ", добави Борисов.  
Съобразих се с съдружните ми сътрудници и ще забавим решението за партийните дотации с една седмица. Твърдо ще не отстъпвам този 1 лев, а какво ще решат другите партии, е тяхно решение. Българска социалистическа партия две години не приказваха по въпроса, с цел да не ги захване Слави Трифонов. Не им прави чест да се изкарват спечелили, разликата на изборите беше съвсем 10%.
Публикувахте от в Петък, 21 юни 2019 година Министър-председателят ще свика съдружен съвет в понеделник, на който да обсъдят всичко към дотациите с сътрудниците си от " Обединени патриоти ". За подобен съвет се застъпи и водачът на НФСБ Валери Симеонов, който по-рано денем съобщи, че желателно тематиката да бъде дискутирана и в по-широк формат в Народно събрание.

„ Длъжен съм въз основата на съдружното съглашение да се съобразя с сътрудниците. На този съвет още веднъж ще не отстъпвам това, което ние сме споделили, за един лев. Аз давам отговор за ГЕРБ и нашата позиция е за един лев, съобразена с референдума “, безапелационен бе Борисов.

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР