С единодушно решение на редовно общо събрание избра нов управителен

...
С единодушно решение на редовно общо събрание избра нов управителен
Коментари Харесай

Диана Митева е новият председател на сдружение „Дамски форум“

С единомислещо решение на постоянно общо заседание избра нов директорски съвет (УС) на организацията. За ръководител на УС бе определена Диана Митева, която е измежду дамите-основателки на сдружението и едно от главните лица на организацията, реализираща значими начинания в поддръжка на развиването на позицията на дамите в обществото.

Диана Митева поема ръоводната роля доктор Жанет Захариева, която беше ръководител на Сдружение „ Дамски конгрес “ в продължение на един мандат и с три мандата като член на УС

„ За мен е голяма привилегия, само че и отговорност да бъда определена за ръководител на Сдружение „ Дамски конгрес “. През годините нашата организация се утвърди като една от най-активните в страната с задачата си да дава благоприятни условия и поддръжка на доста млади очаквания в България да реализират професионални триумфи, непрекъснато разчупвайки стандарти и доказвайки какъв брой огромна може да бъде силата на дамите в бизнеса. Радостна съм, че ще мога все по този начин интензивно да влагам старания за гарантирането на ролята на дамата като конструктивен детайл на гражданското общество в страната и благодаря на всички мои сътрудници в „ Дамски конгрес “ за доверието, което още веднъж ми гласоподаваха. За целия ни екип това не е работа, а идея, зад която стоим с лицата си “, показа Диана Митева директно измежду преизбирането ѝ за нов мандат като ръководител на УС на организацията.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР