С един изстрел в слепоочието е прострелян Тодор Николов. Първоначалните

...
С един изстрел в слепоочието е прострелян Тодор Николов. Първоначалните
Коментари Харесай

Тодор Николов се прострелял в слепоочието

С един изстрел в слепоочието е прострелян Тодор Николов. Първоначалните данни сочат за самоубийство, на мястото е намерено и оръжието-служебният " Макаров ", който бил в ръката на мъжа, заяви окръжният прокурор на Стара Загора Дичо Атанасов.

Следствените дейности не престават, към момента се прави оглед на мястото, където беше намерено тялото на служителя на реда. Предстои назначение на съдебно-медицинска и балистична експертизи, събиране на гласни и писмени доказателства. Разследването се управлява от Районна прокуратура Казанлък по досъдебно произвеждане за закононарушение по член 127 алинея 1 от Наказателния кодекс – който, по какъвто и да е метод, подкрепи или склони другиго към самоубийство и последва такова.

В ранния следобяд стана ясно, че търсеният близо две денонощия началник на КАТ Казанлък, е открит прострелян в персоналния си автомобил. Мястото, където бе открит е регион, сред родното му село Бузовград и Горно Черковище. Установено бе, че 44-годишният мъж е с огнестрелна рана в слепоочието.

Николов е в системата на Министерство на вътрешните работи от 2005 година. Той е разведен, живеел в къща със сестра си. Именно тя подаде сигнал за изгубването му, а служителят на реда беше разгласен за търсене, в което се включи целият състав на полицията. По-рано денем стана ясно, че липсва служебния му револвер „ Макаров “, а началникът на районно управление (на МВР) Казанлък Стойчо Крачолов заяви, че Николов имал здравословни проблеми, за които той самичък му загатнал.

Тепърва проверяващите ще откриват аргументите, довели до самоубийството. 

Съселяните на Тодор Николов в Бузовград го разказват като добър и харизматичен човек, който нямал спорове с никого.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР