С едемгодишно момче, което беше ударено в пода 27 пъти

...
С едемгодишно момче, което беше ударено в пода 27 пъти
Коментари Харесай

Момче почина след 27 хвърляния на тренировка по джудо в Тайван

С едемгодишно момче, което беше ударено в пода 27 пъти по време на подготовка по джудо, умря в Тайван, оповестява Би Би Си.

През април детето претърпя тежък мозъчен кръвоизлив след урок по джудо, по време на който съученик и треньорът упражнявали хвърляния с него.

След това момчето изпадна в кома и тялото му беше поддържано благодарение на инсталация.

Родителите му взеха решение да отдръпват единодушието си за изкуствено поддържане на живота на детето откакто то прекара 70 дни в мозъчна гибел.

Шестдесетгодишният треньор бе упрекнат за физическо посягане, довело до съществено пострадване и потребление на малолетно лице за осъществяване на закононарушение. Той бе освободен под гаранция от 100 000 тайвански $ (около 5 900 лева.)

След гибелта на детето обаче прокурорите ще трансформират обвиняването му в "нараняване, предизвикало гибел ".

Ако бъде приет за отговорен, треньорът ще бъде изправен пред най-малко седем години до пожизнен затвор.

Чичото на умрялото дете бил в залата и снимал съдбовната подготовка. Във видеото се вижда по какъв начин мъжът хвърля няколко пъти момчето. То крещи при паданията, само че треньорът му подрежда отново и отново да се изправи. След това тренировката продължава с по-възрастен съученик.

В последна сметка седемгодишното дете припада, а треньорът го упреква във подправяне на безсъзнание.

Има въпроси за какво чичото не е спрял треньора, само че в Тайван съществува традиция за огромно почитание и респект към учителите.

Майката на момчето разяснява пред публицисти, че чичото се усеща "ужасно за случилото се ".

След случая е открито, че треньорът е нелицензиран.

"Все още помня онази заран, когато го заведох на учебно заведение ", скърби майка му. "Той се обърна и сподели: Довиждане мамо ".
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара - Скъпи, сетих се по какъв начин ще спестим за морето. - Как? - Ти няма да идваш. Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниЗащо претендентът за депутат от „ Демократична България “ Божидар Божанов желае цялостно е-управлениеЛентата на българката е една от 17-те определени всред 1835 кино лентата от цялостен святКакво са планували организаторитеПо-рано Кремъл не заяви какъв препарат съветско произвеждане е инжектиран на държавния главаОще през 2011 година е било планувано постройката да бъде разрушенаПо първична информация са се запалили сухи треви " Напусна ни човек, предан напълно на изкуството, преподавател на генерации художници " От четири години в страната не е регистриран нито един случайВ никоя друга страна от Европейски Съюз няма толкоз доста малолетни майки, колкото в Румъния и БългарияЖенско царство в дома на Жената чудоТя оспорва възприетите досега хрумвания за градежа на кората под Северния Атлантически океан и за образуването на вулканични острови като ИсландияРешението на съда е от 29 юниФиайо е умряла единствено пет дни преди 97-ия си рожден денПрезидентът се срещна с представители на Културния център " Иван Михайлов " от БитоляАзиатската златна котка е класифицирана като заплашен видДнес ни следва изключително парещ денОт мрежата
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР